Utomhus Church Signs – föra människor samman

in Graviditet

Utomhus Church Signs – föra samman människor
 

Utomhuskyrko tecken vanligtvis bokförs precis utanför en kyrka i ett försök att locka fler människor till kyrkan som normalt inte skulle närvara. De är en intressant sak att studera men eftersom det finns egentligen inget bra sätt att veta om de fungerar eller inte. Många människor håller inte att de är ens värt den tid och ansträngning för att de inte tror att de faktiskt locka fler människor, snarare locka folk som är intresserade av endast konstverk av skylten. Den enkla sanningen är att det handlar om en personlig åsikt.

Det första du behöver tänka på är om din kyrka behov eller kan utnyttja utomhus tecken. Du måste tänka om skälen din genom att använda någon, om det är att vara pråliga och visa upp hur vacker den är, kanske är det inte för dig. Du vill ha en i syfte att ledande personer i din kyrka, inte att visa upp. Utomhus kyrkans tecken kan också bli ansiktet på din kyrka och göra minnesvärda intryck på folk sinnen. De kan också orsaka onödiga slagsmål mellan medlemmarna i din kyrka, om design, var att sätta den, etc.

Designs for kyrkoskyltar bör göras av antingen en bestämd grupp eller hela församlingen. Bara att ha slumpmässiga människor utforma den kan orsaka problem. För alla att utforma en utomhus kyrka tecken kan vara ett problem om ingen har en bakgrund med det och vet vad de gör. De kan användas som ett bra sätt att marknadsföra din kyrka och välkomnar människor i. Men de kan också användas för att få människor att känna sig skyldig, ibland den känslan kommer genom att bara läsa skylten, andra gånger kyrkor släcka skyltar specifikt tänkt att göra människor känner sig skyldig.

Den faktiska kyrkan tecken kan vara ett kraftfullt verktyg när det används på rätt sätt, färgerna måste vara ljusa, men inte motsätta bör utformningen vara modern, snygg och elegant, utan att se ut kyrkan är för storspelare endast. Och mest av allt, måste det ge en känsla av hjälp och omsorg, inte rik och likgiltig.

Vissa utomhus kyrka mönster vi stött på i vår vardag gör oss sluta att tänka, andra gör oss undrar varför de inte har uppdaterat sin logga in år, och sedan varje gång ett tag du stöter på en som bara drar dig in kyrkan och du vill gå och kolla in kyrkan direkt. Hur som helst, kan utomhus kyrka skyltar vara en enorm fördel för dig och din kyrka.

Cancel reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: