Undertecknar din make funderar Divorcing Du

in Graviditet

tecken din make funderar Divorcing Du
 

Jag hör ofta från människor som är mycket rädd och rädd att deras make överväger en skilsmässa. Vanligtvis har det kommit till den punkt där den andra maken är att vara hemlighetsfull om sina känslor och planer. Detta beror oftast på att de vet att om de delar sina planer med dig, du kommer att göra allt som står i er makt för att tala dem ur detta eller diskutera med dem om det. Och de flesta gånger, de hoppas att undvika detta.

Andra gånger, de är ännu inte säker på vad de kommer att göra och så de bara ta lite tid att tänka på vad de egentligen vill göra. Men även i detta scenario, ofta vill de hålla denna tanke och utvärderingsprocess för sig själva. Eftersom de vill komma fram med vad scenario som de beslutar om själva. De vill inte för ert inflytande till moln processen.

Så, eftersom du inte kan läsa deras tankar och de kommer inte att dela dem med dig, hur kan du säga om de överväger skilsmässa? Jag förstår att vilja veta detta eftersom du känner att du behöver för att förbereda dig själv och / eller komma med en fungerande plan för att vända detta. Så kommer jag att diskutera några tecken som kan tyda på att din make funderar på en skilsmässa i följande artikel.

Du kan bokstavligen se och känna dem Dra bort: Ofta människor känner sträcka innan de bokstavligen se det. Till en början kan det vara något som du bara inte kan sätta fingret på. Men du kommer ofta känner det nog så att du inte kan låta bli att ta notis och vara oroliga. Du känner bara att något är “off”. De är inte som investeras. De betalar inte uppmärksamhet lika mycket. Och de kan vara närvarande mycket mindre -. Både bokstavligt och känslomässigt

Ibland när du nämner detta för dem, kommer de att säga att de är upptagna eller stressad, eller att du bara inbillar det. Och ibland du köper den här först, men eftersom denna trend fortsätter, kan du inte undgå att märka att din make är avlägsen, något kallt, och gör ursäkter eller insatser för att vara omkring dig mycket mindre. Du kanske märker att du inte spenderar nästan lika mycket tid tillsammans, och även om de kanske har ursäkter som verkar gälla, det finns till synes inget slut i sikte.

De fokuserar mer på sina egna intressen och identitet: Förmodligen en av de mest övertygande saker som du kanske märker av någon som funderar på en skilsmässa är att de sluta tänka i termer av ” vi “och börja tänka i termer av” mig. ” De kommer att börja umgås med sina egna vänner och de kanske vill utforska sina egna intressen och identitet med ut dig. Detta kan hända ekonomiskt också.

De gör det därför, oavsett om de medvetet inser det eller inte, är de experimenterar med sin egen oberoende innan de faktiskt göra en konkret drag. De kan försöka att underlätta i att vara ensam snarare än en del av ett par. Och de vill se vad en viss tid och avstånd kommer att göra för eller emot relationen.

Eftersom intimitet och anslutning börjar avta, ökar också den tid som tillbringat tillsammans och kvaliteten på den. Enkelt uttryckt, åtminstone vid denna tid, de skulle snarare vara någon annanstans. Detta kan inte vara en permanent sak men det kan säkert vara ett giltigt skäl för att ägna stor uppmärksamhet.

kan du se några Experiment i ett försök att få den Spark Back: Ibland får jag makar skriver till mig och berätta att de var blinda ensidig när deras make ansökte om skilsmässa, eftersom i veckor innan det skedde en ökning av kön, resor bort, eller saker tänkt att återansluta. Detta är inte så ovanligt i egenskap av make som drar bort kan känna sig skyldiga och kan försöka ett sista desperat försök att se om de kan “känna” något som kan tyda på att gnistan kan komma tillbaka. Detta kan vara förvirrande och orättvist, men det är faktiskt mycket vanligt.

Vad du kan göra om du misstänker att din make tänker på en skilsmässa: Jag tror att det värsta som du kan göra är att ignorera tecken eller ta din makes påståenden om att ingenting är fel till nominellt värde när du vet i ditt hjärta att detta är helt enkelt inte sant. Ofta kommer folk att minimera sanningen eftersom de vet att hash ut kommer att vara besvärligt, sårande, och de tror att en potentiell slöseri med tid.

Det är bäst att välja en tid då känslor är inte hög. Försök att vara direkt men också försöka komma ut på ett positivt sätt. Bara nämna att du har märkt ett avstånd mellan dig och det handlar om dig när du placerar ditt äktenskap som din högsta prioritet. Återigen, många gånger, kommer din make fortsätter att förneka att något är fel. Inte argumentera eller oense. Bara berätta vad du själv ser och berätta att det skadar dig. Inte berätta för dem att de har fel eller att du inte tror dem. Detta handlar inte om att göra anklagelser. Det handlar om om saker på bordet så att de kan åtgärdas.

Ibland hjälper det att tala i termer av den hypotetiska. Fråga dem om de magiskt kunde ha äktenskap som de ville, vad skulle det se ut. Detta gör ibland dem att säga vad de verkligen känner utan att oroa så mycket att de kommer att skada dig eller att du ska ta det fel. Kom alltid ihåg att ditt riktiga mål just nu är att ändra några uppfattningar som de kan ha om det faktum att skilsmässa är oundvikligt eller önskvärt.

Du vill för dem att komma att inse att relationen kan förbättras, att de två i din kan växa närmare, och att processen inte behöver vara en smärtsam, konstigt eller omöjlig. Ofta det första steget i att lyckas med detta närmar det i rätt positivt sätt som inte endast grundar sig på rädsla och andra negativa känslor.

När min make började röra sig bort från mig (men jag vill desperat att rädda mitt äktenskap), jag gjorde allt som jag kunde för att stoppa det. Jag försenad, jag bad, argumenterade, förföljd och engagerade, men ingen av dessa saker fungerade. Tack och lov, bestämde jag mig för att närma saker från en annan vinkel, och detta så småningom arbetade. Du kan läsa mer om vilka metoder som fungerade och som inte gjorde på min blogg på http://isavedmymarriage.com/

Cancel reply

Leave a Comment

Previous post: