Kvinna Håravfall – Behandling

in Håravfall

Kvinna Håravfall – Behandling
 

Folk pratar inte om det här mycket, men nära 40 miljoner kvinnor eller fler har upplevt eller upplever någon form av håravfall. Men allt är inte förlorat, det finns behandlingar där ute för att stoppa förlusten av hår som kvinnors erfarenhet och faktiskt åter växa förlorat hår.

Det första du behöver göra är att avgöra vad som orsakar ditt håravfall. I vissa fall kommer bara att finna orsaken och korrigera det bota problemet och du kommer att börja att åter växa förlorat hår. Sådana föremål som stress, hormonell obalans, sjukdom, kan sköldkörtelproblem alla kan orsaka håravfall. När dessa villkor är korrigerade du kommer mer än sannolikt stoppa håravfall och åter växa hår du har förlorat.

Nu om du har androgen alopeci eller kvinnliga mönster skallighet (FPB), eller om du inte åter växa håret efter ditt tillstånd orsakar håravfall har korrigerats, finns vissa produkter där ute som kan hjälpa. Rådgör med din läkare för att bestämma rätt metod för dig.

Minoxidil – Den användes först för att kontrollera högt blodtryck. Det noterades att personer som använder detta, utvecklade hårväxt som en bieffekt. Det fastställdes därefter att tillämpa den i flytande form direkt till hårbotten, inträffade hårväxt. Det är den enda Federal Drug Administration (FDA) godkänt läkemedel för kvinnor med FPB. Det används vid styrkan av 2% och appliceras direkt på hårbotten. piller – För kvinnor med låga östrogen, kan ta p-piller hjälpa. Men du måste välja rätt piller för att det ska vara fördelaktigt för nytt växande hår. Det rekommenderas att p-piller som har en låg androgen index tas. cyproteronacetat – Det här är faktiskt ett p-piller som används i Europa. Det är också föreskrivs för kvinnor som har FPB. Det fungerar genom att blockera det manliga hormonet som finns i kvinnor som kallas testosteron. Den andra är bra om detta piller är den stannar eller förhindrar benskörhet. Propecia – Det är också godkänd av FDA och tas i tablettform. Kvinnor som planerar eller är gravid, bör inte ta detta eftersom det har fastställts att orsaka missbildningar hos barn. Det fungerar särskilt bra för kvinnor som går igenom eller är förbi klimakteriet och har FPB.Dessa är några av de åtgärder du kan vidta för att behandla dina problem håravfall och åter växa håret.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: