Gör Hår Implantat arbete för kvinnor?

in Klimakteriet

Do Hair Implants arbete för kvinnor?
 

Hår implantat har blivit mycket populär bland män som lider av manligt håravfall. Det är verkligen en av de mest effektiva metoderna för att få håret att åter växa i områden i hårbotten som har blivit skallig. Det ser naturligt eftersom håret är faktiskt bort från en del av hårbotten och sedan implanteras i den kala området. En bra plastikkirurg kan sätta hårsäckarna på ett sådant sätt att de låg i samma riktning av den naturliga hår och därmed förfarandet är nästan omöjligt att lägga märke till.

I stället för håravfall kvinnor vanligtvis lider av gallring av hår över hela hårbotten. I vissa fall kvinnor kommer att drabbas av kala fläckar som förekommer på vissa områden av huvudet, men detta är inte vanligt. Gallring hår inte svarar bra på implantat på grund av skillnaden hårväxt.

Anledningen hår implantat fungerar så bra för män är det oftast en bra donator området ligger på baksidan av huvudet. Som ni har sett, du mycket sällan ser män skallighet på baksidan av huvudet. Detta gör gott område för att ta bort en remsa av hårbotten med många hårsäckar som kan separeras, rengöras och sedan placeras i den kala fläcken. Ofta ett par tusen enskilda hårstrån kommer att införas i grupper om tre för att ge god täckning av skallighet plats.

Eftersom kvinnor vanligtvis inte upplever kala fläckar, implantat är egentligen inte så väl lämpade för dem. En riklig mängd tjockt hår behövs som ett givarområdet och detta gallring över hela huvudet ger inte det. Ta bort hår från baksidan av huvudet, som redan är tunn, endast kommer att göra detta område ännu mindre täckta.

Det har förekommit en del experimenterande med hår implantat som doneras från andra delar av kroppen, men resultaten har inte varit särskilt bra i nuläget.

Cancel reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: