Anti Aging Eye Tekniker

in Hud Och Ansiktsvård

Anti Aging Eye Tekniker
 Den mest känsliga och tunn hud av din kropp är runt din hud. Om du har påsar i ögon eller mörka cirklar eller rynkor runt den; det kommer att lägga åldrar att din verkliga ålder och få dig att se äldre! Men tack och lov finns det många anti aging ögon behandlingar som kan hjälpa dig att minska detta tecken på åldrande runt ögonen.

För att upprätthålla den känsliga ögon hud område, finns det några saker som du måste ha med dig. De omfattar objekt som en bra fuktighetskräm och solskyddsmedel. Andra inkluderar en hatt, ett par solglasögon. Sedan finns det saker som kommer att hjälpa dig i din anti-aging ögonbehandling och förekommer i de flesta hushåll som gurka och mjölk. Slutligen, för att tillämpa dem behöver du bomullstussar.

På dig ögonområdet, tillämpa fuktighetskräm på en daglig basis. Men först se till att du väljer bara de som är byggda för en sådan känslig hud område. Oftast dessa produkter kommer med alpha hydroxy syra som bidrar till att minska rynkor runt dig öga hörn, som ofta nämns som kråksparkar.

Solexponering bör hållas till som minsta som möjligt. Men om du måste ha för att gå ut i den soligaste delen av dagen, se till att du bär en hatt som är bredbrättad och ett par stora solglasögon som skyddar dina ögon.

Dessutom, innan du går ut, se till att använda solskyddsmedel över hela ansiktet och även områdena runt ögonen. Men vara säker på att solskyddsmedel inte ange dina ögon. Lotioner för ansiktet som också har solskyddsmedel egenskaper är också bra val. Enligt Mayo Clinic, är inte att bara tillämpa en gång; du måste tillämpa det varannan timme eller så länge du står inför solexponering. Om du simmar eller om du svettas mycket, så ska du använda det oftare.

Om du röker, att ganska vana nu gör anti-aging ögonbehandlingar effektivare. När du röker, som Daily Glow påpekar, huden runt ögonen blir mer rynkig och om det fanns rynkor närvarande i förväg, kommer det att bli mer djup. En annan dåliga vanan att rökare är att när de röker de kisa med ögonen. Det gör också ögat hudområdet benägna att rynkor.

Som sagt tidigare, svullna ögon gör du ser år äldre än du egentligen är. Så att bli av med dessa svullnader bör prioriteras med dig. För att, enligt Daily Glow, placera en skiva gurka på svullna ögon, är en bra idé. Du kan också prova mjölk fuktad bomullstussar. Dessa anti-aging eye huskurer är lätta att följa och vem som helst kan göra dem, inklusive dig.

Cancel reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: